Murermester David Hansen ApS

Søger du en dygtig og erfaren murer? Så er du havnet på den rigtige side.

David Hansen ApS udfører alle tænkelige mureropgaver: Vi bygger dit nye badeværelse, lægger dit nye tegltag og pudser facaden på dit hus. Vi påtager os kort sagt alt murerarbejde fra småopgaver til totalentrepriser. Altid med høj kvalitet og de bedste materialer til opgaven. Med murererfaring siden 2000 og selvstændig virksomhed siden 2006 har vi solid erfaring inden for hele murerfaget.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten

Murermester David Hansen ApS kan stå inde for høj kvalitet. Det gælder både kvalitet i udførelsen af arbejdet og i valget af materialer.

Murerarbejdet bliver naturligvis altid udført efter gældende regler og lovkrav, og vi laver solidt og godt arbejde, som holder smukt i mange år.

Som en ekstra sikkerhed og garanti for vores kunder er vi medlem af Byg Garanti.

Tilfredse og trygge kunder

Vi lever af gode anbefalinger fra vores tilfredse kunder. Så enkelt er det.

Vi lægger vægt på at skabe et godt forhold til alle vores kunder. Når opgaven er løst, skal vi kunne kigge hinanden i øjnene, og alle skal være glade og tilfredse.

Vi gør meget ud af, at vores kunder føler sig i trygge hænder. Vi har god forstand på det, vi laver – og vi deler gerne ud af vores viden og erfaring med råd og vejledning undervejs. Det giver også tryghed, at vi leverer det aftalte – til aftalt tid og aftalt pris.

Vi laver primært murerarbejde for private i Nordsjælland og Københavnsområdet, men alle er selvfølgelig velkomne til at henvende sig med en mureropgave. Så tager vi en snak om løsning af opgaven.