Kan du anbefale Murermester David Hansen ApS

Herunder kan du læse vores seneste anbefalinger.

Hvis du er en af vores tilfredse kunder, vil vi blive glade for din anbefaling.

På forhånd mange tak!

Rating: 5

80 Tanker om “Giv en anbefaling”

 • Vi har fået pudset væggene op indvendigt og er meget tilfredse med udført arbejde. Vi vil helt sikkert vælge murerdavid til evt fremtidige opgaver. Varmeste anbefalinger herfra. Henrik Søndergaard Olesen/Grønnegade

  Rating: 5
 • Hermed en varm anbefaling af Murermester David Hansen – jeg har fået 2 opgaver udført (nedtagning SF murstensvæg og støbning af 10m2 gulv). Begge opgaver udført hurtigt, professionelt og til en god pris.
  Efterfølgende oprydnig var også helt i top!

  Rating: 5
 • Fliser i bryggers
  Vi har fået lagt fliser i vores bryggers. Da huset er fra 1960 er såvel gulv og vægge skæve, så opgaven var ikke helt nem. David har lavet et super stykke arbejde, som vi er meget tilfredse med. Han kom ud og besigtigede opgaven, udregnede hurtigt et tilbud, mødte op som aftalt og har lagt et gulv, som vi vil glæde os over de næste mange år. Tak for godt arbejde!

 • Vi har fået renoveret vores murstensfacade samt sokkel og har været yderst tilfreds med forløb og resultat. Super flot arbejde, til aftalt pris og tid.

 • Vi har fået fornyet overdækningen på en havemur samt lavet småreparationer på soklen. Arbejdet er blevet udført hurtigt og til min fulde tilfredshed. Jeg vil ikke tøve en anden gang at få arbejde udført af David.

  Rating: 5
 • Kom før tiden og var super effektiv og med på vores behov. Vi fik bla renoveret skorsten samt lappet og forhøjet eksisterende mur Kan kun som alle de øvrige herinde give David de bedste anbefalinger.

  Rating: 5
 • Vi har fået opmuret en sokkel og vægge i vores kælder, og det blev udført til vores fulde tilfredshed. Vi kan på det varmeste anbefale David.

 • David har stået for entreprisen i forbindelse med renovering af vores to badeværelser. Alt blev udført som aftalt, David koordinerede samarbejdet med de øvrige håndværkere, og vi blev under hele forløbet løbende orienteret om, hvornår næste håndværker kom, og hvad der ville blive lavet. Der har været en super god kommunikation, og vi har fået noget meget flotte badeværelser, som vi er rigtig glade for. Skulle vi få brug for en murer på et andet tidspunkt, vil vi helt sikkert kontakte David. De bedste anbefalinger herfra.

  Rating: 5
 • David hjalp os med at lukke et hul i loftet 9g lavede noget pudsearbejde indenfor. Det var en fornøjelse. Arbejdet er godt udført, han kom til tiden og ryddede pænt op efter sig selv. Stor anbefaling herfra!

  Rating: 5
 • David har stået for hele entreprisen i forbindelse med renovering af vores gamle badeværelse med alt, hvad det indebærer af nye rørinstallationer, gulvvarme, elinstallationer osv.
  David er utrolig nem og imødekommende, og igennem hele processen har der været en god kommunikation. Trods udfordringer er arbejdet udført til aftalt tid og pris.
  Alt dette betyder, at vi har fået et superflot badeværelse. Skulle vi få brug for en murer igen, vil vi helt bestemt ringe til David. Vi kan kun anbefale David på det varmeste.

  Rating: 5
 • Renovering af 2 små badeværelser.
  Indgået ‘totalentreprise’ med David Hansen. Alle aftaler overholdt – med højt informationsniveau om ‘hvem-kommer-hvornår’ og meget tilfredsstillende byggestyring. David Hansen har sikret et godt samspil mellem murer, tømrer, maler, VVS’er og elektriker, hvorved projektet er færdiggjort før vores egne forventninger hertil.
  Høj kvalitet i arbejdet, og et fantastisk samspil mellem særlig murer-, tømrer- og VVS-aktørerne. Levering til aftalt pris.
  Diverse opståede spørgsmål og udfordringer blev løst konstruktivt og særdeles hurtigt.

  Rating: 5
 • David har repareret de udvendige mure i atriumgårdene og har lavet et virkelig flot stykke arbejde som vi er meget tilfredse med.
  Alle aftaler er overholdt og der er et meget højt service niveau, hvor man løbende bliver informeret om processen .
  Det er ikke sidste gang at vi bruger ham.

  Rating: 5
 • Opsætning af fliser i køkken. David udførte arbejdet til vores fulde tilfredshed med sans for detaljen. Ydermere var han effektiv og imødekommende i sin kommunikation omkring tilbud og flesibel ift at udføre arbejdet. Hermed videregives min anbefaling!

 • David kontaktes for et tilbud om nedrivning af skorsten. Kom samme dag til besigtigelse og et tilbud lå klar i mailboksen senere på dagen. Der blev lavet en aftale som David koordinerede med VVS. Tak for god og kompetent vejledning og udførsel.

  Rating: 5
 • Super dygtig murer, der laver et flot stykke arbejde. Nyt badeværelse på 2,5 kvm, lavet på rekord hurtigt tid, det står snore lige med de helt rigtige løsninger, kan kun varmt anbefales.

 • Udskiftning af fuger i badeværelse.
  Lynhurtig aftale om tidspunkt for arbejdets udførelse. Kvaliteten af arbejdet er helt i top. Stor tilfredshed med kommunikation, aftale og det færdige arbejde.- Præcis som de tidligere gange, hvor vi har benyttes David.

 • David har fuget vores skorsten, og vi er meget tilfredse med det fine arbejde. Vi aftalte tid og pris og alt gik uden problemer. Vi kan meget anbefale David.

  Rating: 5
 • fået ordnet min trappe på huset – nedtagning af fliser samt op muring af samme , samt fugning af trappesider – hurtig og effektivt, fantastisk oprydning. kan varmt anbefale David til andre.

  Rating: 5
 • David har sat fliser op over køkkenbord for os. Flot arbejde og
  fornuftig pris.

  Rating: 5
 • Har fået lavet diverse murværks rep på gammelt hus.
  Fint og veludført arbejde. Yderst tilfreds.

 • Vi hyrede David til at fixe vores mur, hvor nogle sten ligesom var blevet skubbet lidt ud. Det endte i en lidt større sag, med noget råd i træværk, hvepse i muren og involvering af forsikring. David var hele vejen igennem yderst hjælpsom med rådgivning. Han mødte personligt op da taksatoren fra forsikringsselskabet kom for at vurdere skaden, hvilket var en kæmpe hjælp, da han præcis kunne forklare hvad problemet var. Det hele endte med at David overtog enterprisen med at fjerne 7 skifter i muren og bygge op igen, samt genetablering af tag. Han koordinerede med Tagfirma, såsnart murerarbejdet var færdigt. Vi er yderst tilfredse. Det er virkelig pænt lavet, samt hurtigt, og effektivt. Vi ringer helt sikkert efter David igen, næste gang vi har brug for en murer.

  Rating: 5
 • Maj-juni 2020. Reparation af skorsten. Skorstenen var meget eroderet og blev nu kun brugt i forbindelse med gasfyr.
  Efter aftale valgte vi i stedet nedrivning af skorstenen og etablering af taget. Det var den rette løsning, og det blev perfekt udført.

  Rating: 5
 • Opgaven bestod i udbedring af løse fuger på en del vores sydgavl samt reparation af skader på sokkel og sålbænke.
  Vi er yderst tilfredse med resultatet, hvor det især er lykkedes David at ramme farven på den oprindelige fuge.
  Arbejdet blev tilrettelagt og udført yderst professionelt og levede til fulde op til vores forventninger.
  Vi medgiver David og Co vore bedste anbefalinger.

  Vivian og Peter

 • Vi har fået pudset indvendige kældervægge op af David. Vi er meget glade for det flotte resultat.
  (har allerede booket David til at mure skorsten,gavlvæg ,trappe).Glæder os allerede:)
  David er en meget sympatisk person , holder aftaler
  Vi anbefaler meget gerne David til andre der har brug for en rigtig god murer.

  Rating: 5
 • Lægning af fliser i bryggers. Fjernelse af trægulv samt lecanødder i spisestue. Herefter støbning af gulv samt lægning af fliser.
  Der er blevet ydet en effektiv arbejdsindsats og alt finish er helt i top. Holder snor i sine samarbejdspartnere (VVS + Tømrer), så alt arbejde og tidsplaner blev overholdt.
  Vi kan give David Hansen de allerbedste anbefalinger. Er I på udkig efter en dygtig og kvalitetsbevidst murer, så tal med David.

  Rating: 5
 • Fliser i køkkenet

  Alt er blevet lavet som aftalt og vi er super tilfredse med resultatet.
  David er et behageligt menneske at tale med og arbejder virkeligt igennem, når han er i gang. Vil helt sikkert bruge David igen og kan kun anbefale ham til andre.

  Rating: 5
 • Udskiftning af sålbænk samt nye ståltegl.
  Vi fik hurtigt lavet en aftale til dette mindre arbejde. Andre murere ville ikke afsætte tid til det.
  David udførte arbejde efter aftale, det er lavet rigtig flot, og vi er meget tilfredse.
  Vil helt sikkert anbefale David Hansen, og jeg vil selv kontakte ham i fremtiden med andre mureropgaver.

  Rating: 5
 • Renovering af badeværelse
  Bor i et halvgammelt hus og har derfor gennem årene haft mange *særdeles blandede* erfaringer med den danske håndværksbranche på parametrene kvalitet, aftaler og tidsplaner.
  Med et projekt der involverede fem forskellige fag (mur/træ/el/vvs/maling) god basis for endnu engang halvdårlige erfaringer.
  MEN .. enhver bekymring blev gjort til skamme. Kvaliteten er helt i top, alle aftaler og tidsplaner overholdt. Blev informeret om alt relevant under hele forløbet. Og løsninger på uforudsete forhindringer hurtigt fundet. David havde med omhu udvalgt de øvrige håndværkere, som – under Davids koordinering – også leverede arbejde af højeste kvalitet.
  Der er helt sikkert genvalg til David næste gang jeg skal have lavet et eller andet,

  Rating: 5
 • Supergodt arbejde og med perfekt resultat

  Har fået renoveret og pudset huset sokkel op.
  Jeg vil til enhver anbefale David og hans team til andre.

  René, Hørsholm

  Rating: 5
 • David har genopført et stykke af vores havemur, som er en integreret del af husets facade. Arbejdet er udført til vores fulde tilfredshed. Det er vigtigt for os at have en håndværker, som vi kan have en konstruktiv dialog med før/under og efter arbejdet. Det har man med David.

  Rating: 5
 • David er perfektionist. Han laver et flot stykke arbejde og går ikke på kompromis med sit håndværk. Han overholder aftaler og er meget imødekommende. Vi har benyttet os af ham tidligere og gør det igen. Vi kan klart give David vores bedste anbefaling.

  Rating: 5
 • Godt stykke arbejde. Alle aftaler overholdt til tiden. Vi fik udskiftet fuger i huset. Vi vil bruge David en anden gang og anbefale David til andre.

 • Reparation af sokkel på huset. Meget fint arbejde og processen helt efter bogen. Kan så absolut anbefale.

 • Opgave var reparation af facadepuds på gammel murstensvilla. Blev efter aftale lavet på timeløn, da omfanget først kunne vurderes under udførelsen, og det blev mere omfattende end ventet. Vi er særdeles tilfredse med både kvaliteten af arbejdet og prisen. Kan bestemt anbefales og vi vil bruge ham igen.

  Rating: 5
 • Tag, bærende væg og div.
  Efter et par opgaver i vores nye hus, er det øjensynligt bevist, at David ikke blot laver et gedigent godt stykke arbejde. Man fornemmer de kunstneriske aner, som gennemstrømmer arbejdet med en korrekthed og flot finish til følge. Det kan hurtigt føles som en jungle, at skulle udvælge den rigtige til sin opgave. David er én af de få håndværkere, der gør det meget nemt at vælge.
  Han svarer hurtigt tilbage, overholder alle aftaler, giver god vejledning, og er en fair forhandler.
  David, du er en ener i din branche, og det skal du virkelig have en meget stor tak for.

  Rating: 5
 • nyt badeværelse
  Kort sagt: Perfekt arbejde, til en fair pris.
  Hvis alle håndværkere havde den samme faglige stolthed og kunnen havde vi ikke begreber som “byggesjusk”. Ligesom hans ord er til at regne med.
  Derudover er David en behagelig person at omgås.
  Vil absolut bruge han til fremtidige mureropgaver.
  Skal have vore bedste anbefalinger.
  Aase og Jørgen Lauritzen

  Rating: 5
 • Super fint arbejde
  Kan klart anbefale David – han har lavet nogle mindre reparationer på husets murværk. Har været hurtig, omhyggelig og en der er til at regne med. Vil klart bruge ham igen en anden gang.

  Rating: 5
 • Nye vindueskarme
  Opgaven var ikke stor, men vi følte at David Hansen tog os ligeså alvorligt som det havde været en stor opgave. Han vejledte os, fulgte os igennem processen, var troværdig og fuldførte opgaven perfekt.

  Rating: 5
 • Skorsten
  Har fået muret skorsten, der havde en K3, David løste opgaven hurtigt, til en god pris, og gav super rådgivning med på vejen

  Rating: 5
 • Nyt badeværelse mm.
  Vi vil gerne give vores bedste anbefalinger til murermester David Hansen. David har været totalentreprenør på renovering af vores badeværelse og gæstetoilet, med alt hvad det indebærer af ny gulvvarme og nye rør. Vi har yderligere fået støbt nyt gulv, lagt gulvvarme og fået nye fliser i vores gang. Og så også lige nye fliser omkring pejsen i stuen. Det hele er bare så flot, og vi er meget glade. Særligt murerarbejdet (vi har fået lagt store 60×60 fliser med 2 mm fuge på alle gulve) er virkelig godt lavet, på trods af vores skæve 70’er hus. David har styret de andre håndværkere så fint, og gik meget op i, at alle leverede et ordentlig stykke arbejde. Der var håndværkere i huset hver dag, og David holdt tidsplanen, på trods af uforudsete forhindringer undervejs. Prisen var også meget rimelig. Vi vil bestemt bruge David, hvis vi igen får brug for en god murer.

  Rating: 5
 • Nyt tag m.m
  Arbejder blev udført til tiden og i god kvalitet. David var åben for dialog og ændringer undervejs. Kan varmt anbefale David.

  Rating: 5
 • nyt køkken
  Perfekt arbejde og særdeles fleksibel. Kan anbefales

  Rating: 5
 • Nye ståltegl
  Blev lavet inden for få dage og til en lavere pris end der var anslået. Der udover blev der lige fuget imellem nogle mursten på facaden, hvor der manglede mørtel

  Rating: 5
 • Etablering af hul til nyt vindue m.m.
  Har fået lavet hul til et nyt vindue på et badeværelse – det medførte flise arbejde indvendig og rulleskift udvendigt. Trods et skævt hus, blev resultatet super flot.

  Rating: 5
 • Nedbrydning af væg
  David har styret nedbrydning af væg og reetablering af væg og gulv.

  Han har udført en meget professionelt stykke arbejde med en høj service.

  Han har koordinater øvrige håndværkere og det hele forløb efter tidsplanen og inden for tilbuddet.

  Kan varmt anbefsle Murermester David Hansen.

  Rating: 5
 • Sommerhus
  Nedrivning af badeværelse og opbygning af nyt nyt gulv med fliser og vægge med fliser over alt. Håndværksmæssigt meget flot udført på den aftalte tid.

  Rating: 5
 • 22
  Gulv + væg blev hugget op og fyldt med vandskyende cement.
  Vi er fuldt ud tilfredse med arbejdet

  Rating: 5
 • Reparation af revner
  Jeg kan varmt anbefale David, han har overholdt vores aftaler og udført et godt stykke arbejde.

  Rating: 5
 • Reparation af vores tag
  David Hansen har repareret vores tag (og i øvrigt flere ting), som vi har været rigtig glade for. David har sans for godt håndværk og er god til at komme med ideer og forslag under projektet, så løsningen bliver helt rigtig.

  Rating: 5
 • Kvalitetsarbejde til tiden
  Reparation af murværk og tag. Alt blev udført som aftalt og i god kvalitet.

  Rating: 5
 • filsing af ydermure
  Flot og meget grundigt arbejde som vi er meget tilfredse med. Tid og pris helt efter aftale.

  Rating: 5
 • Nyt badeværelse
  Vi fik David anbefalet af både naboer og de forrige ejere af vores hus (der tidligere har brugt ham til husets andet badeværelse), og vi kan kun give anbefalingen videre. Alle aftaler overholdes (pris, tid mv.), arbejdet udøres pænt, hurtigt og effektivt. Vi har allerede lavet en ny aftale med David om, at han skal lave nyt gulv i vores bryggers også.

  Rating: 5
 • Rep. af fliser i bruser
  Jeg fik skiftet nogle fliser i min bruser som havde ledt vand væk. Mureren der udførte arbejdet var behagelig og kompetent, han kom også med forslag til hvordan evt. andre arbejder i mit badeværelse kunne udføres for bedre udnyttelse. Alt i alt et rigtig godt firma.

  Rating: 5
 • Godt, hurtigt og venlige
  Det var en fornøjelse at benytte David og hans team. Vi var fleksible på tiden; bare de kom, og det gjorde de. Arbejdet blev hurtigt lavet, men det var alligevel godt/flot arbejde og alle var super flinke!
  Vi vil helt sikkert kontakte David igen.

  Rating: 5
 • Nyt badeværelse
  Vi har været super tilfredse med det arbejde der blev lavet i vores badeværelse. Alt er blevet udført top professionelt, og det var så dejligt at David styrede koordinationen mellem alle håndværkere. (Murer, blikkenslager, maler og elektriker). Alle aftaler blev overholdt. Så vi kan varmt anbefale murermester David Hansen

  Rating: 5
 • Støbning af gulv
  Nedtagning af ikke bærende væg.
  Opbankning af gulv og efterfølgende støbning i køkken og gang.
  Pudsning af vægge og trappesten.

  David og hans svend har gjort et fantastisk stykke arbejde, overholdt tidsplanen samt være meget hjælpsomme.

  Vi vil helt sikkert benytte David igen til vores næste murer opgave.

  Rating: 4
 • Genopbygning og Renovering af skorsten
  Skorstenspiben på min skorsten til indvendig- og udvendig pejs var nedbrudt og skulle genopføres incl. Ind- og afdækninger.
  Arbejdet blev udført meget professionelt, til tiden og den aftalte pris. Det var fint at se svendene i funktion, og jeg har lige siden anvendt firmaet til min store tilfredshed.
  Iver Bryld, arkitekt.

  Rating: 5
 • Fugeopgave
  Vi er meget tilfredse med det fugearbejde David udførte på to brusenicher.

  Rating: 5
 • Filtsning af gulstens 70-er hus.
  David Hansen Aps har forvandlet vores gulstens parcelhus til en smukt hvid-filtset perle med en sikker og utrolig flot finish over alt. David har overholdt vores aftaler både hvad tid og pris angår. M.v.h. en tilfreds kunde fra Kokkedal.

  Rating: 5
 • Rigtig god kvalitet!
  David of co var altid til tiden og i godt humør og leverede et flot kvalitets arbejde. De lagde entree-gulv med gulvvarme.
  Selvom der var udfordringer med bla skævt gulv kom de med nogle flotte og funktionelle løsninger, i samråd med os.

  Rating: 5
 • Rep. af sokkel og gulv i brusekabine
  Dele af vores sokkel var faldet af. Mureren fjernede den øvrige del, der sad løst, og pudsede vores sokkel op igen. Fliser løse på gulvet i vores brusekabine. Vi havde selv fjernet de løse fliser, men mureren fjernede resten, lagde nye fliser og fugede det hele. Alt er meget flot udført, på kort tid og til den aftalte pris

  Rating: 5
 • Supergodt arbejde, perfekt resultat
  Jeg har fået renoveret mit badeværelse med David Hansen som projektleder.
  Fra første gang David var og kigge på opgaven til sidste gang han rigede for at høre om alt nu også var i orden har jeg oplevet at han har ydet verdensklasse service.
  Murerarbejdet er superflot og alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke. Jeg fik gode råd og vejledning og de ryddede op og gjorde rent hver gang de var der.
  Jeg vil til enhver tid anbefale David og hans team til andre.
  Malene, Hørsholm

  Rating: 5
 • Fugning af vinduer
  Vi fik skiftet fugen på vores vinduer og er meget tilfredse med resultatet og med kontakten til David.

  Rating: 5
 • Nye badeværelser m.m.
  Vi fik lavet nye badeværelser, bryggers og gang/entre af David. Alt blev udført præcis som aftalt og med fin sans for detaljerne. I modsætning til de fleste andre håndværkere, spørger David, til vores store tilfredshed, hellere en gang for meget end for lidt, når der opstår tvivl om detaljerne. Bliv ved med det!!! 🙂

  Rating: 5
 • Understrygning af tag
  Mit tag blev understrøget, for at undgå at sne og regn trænger ind på loftet. Arbejdet blev fuldført til tiden. Oprydning efter fuldført arbejde foretaget. Alt arbejde blev udført meget tilfredsstillende og til tiden. Jeg kan varmt anbefale Muremester David Hansen.

  Rating: 5
 • Nyt badeværelse
  Vi fik i 1. kvartal 2014 udført nedrivning af gammelt badeværelse samt gæstetoilet.
  Efterfølgende fik vi etableret to badeværelser, som vi er rigtig glade.
  Vi havde David på som totalentreprenør, der udover et tilbud koordinerede samarbejdet med de øvrige håndværkere.
  Løbende fik vi besked om hvornår den næste håndværker ville komme og hvad han skulle udføre, samt hvad vi skulle tage stilling (f.eks. hvordan fliserne skulle ligges på gulvet).
  Samlet en super god oplevelse, og vi kan kun anbefale David til arbejdsopgaverne

  Rating: 5
 • Fliser, murværk, understrygning
  Fik udført arbejde vedr. ilægningen af fliser indendørs, reparation af udvendigt murværk samt understrygning i tagrum. Alt blev lavet til den aftalte tid og beløb. Gode håndværkere, som arbejder hurtigt og effektivt.

  Rating: 5
 • Filtning af huset og div mureropgaver
  Vi er meget tilfredse med det stykke arbejde David har lavet for os. Vi har brugt ham flere gange, og vi kan anbefale ham til enhver tid. David Hansen er en dygtig mester, som laver et meget godt stykke arbejde til en rimelig pris. Han spilder ikke noget tid, og han rydder pænt op når opgave er løst.

  Rating: 5
 • Diverse murer opgaver
  Vi fik renoveret vores trappesten foran vores hus med nye fliser. Vi har fået renoveret fugerne i vores skorstene samt repareret tagrygningen. Vi kan fint anbefale David Hansen til andre.

  Rating: 5
 • Fliser badev., repr. mur, taginddæk.
  Fliser Badeværelser, fugning mur, udskiftning af mursten, reparation. af sokkel og tagindækning

  Rating: 5
 • Ny åbning i bærende væg
  Vi fik dels lavet en ny åbning i en bærende væg og dels diverse pudsarbejde, og vi var meget tilfredse med arbejdet og kan kun anbefale David Hansen på det varmeste.

  Rating: 5
 • Renovering af badeværelse
  Jeg fik fjernet et gammelt badekar, opsat nye fliser på væg og gulv,. David valgte og købte fliser efter aftale med mig til min store tilfredshed. Arbejdet blev udført til tiden og til den tilbudte pris. Samarbejdet med VVS´er, som skulle sætte bruser op, fungerede helt i top. Jeg kan på det varmeste anbefale David Hansen! Jeg glæder mig dagligt over mit “nye” badeværelse!

  Rating: 5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *